2016 Sindikat Poreske uprave Srbije

Vežbajte gde i šta želite uz FITPASS

21.05.2024.

 

Koleginice i kolege, 

dobili smo ponudu za FITPASS. 

Fitpass članarina pruža mogućnost svakodnevnog korišćenja rekreacije po vašem izboru : bazen, jogu, tenis, ples, fudbal, košarku, pilates, skvoš, kuglanje, teretanu, jahanje, klizanje, aktivnosti za trudnice, borilačke veštine, paintball, streljaštvo i druge aktivnosti koje su u njihovom sistemu. 

Informaciju o partnerima (objektima u sistemu) možete pronaći na sajtu Fitpassa: https://fitpass.rs/objekti

Fitpassom se ne opredeljujete za jednu vrstu rekreacije ili jedan centar, već u toku jednog meseca (30 dana), možete praviti izbor i baviti se raznim aktivnostima u različitim objektima, partnerima Fitpassa.

Kartica se može koristiti jednom dnevno. Znači u jednom danu se možete opredeliti za jednu aktivnost.

Članarina pokriva osnovne vidove rekreacije, za dodatne aktivnosti postoji doplata. Na sajtu partnera možete proveriti na šta se odnosi članarina u Fitpassu, a za šta je potrebna doplata.

Svaki zaposleni koji se odluči na korišćenje Fitpass-a ima mogućnost naručivanja dodatne članarine za blisku osobu po istim pogodnostima.

Termin se može ustupiti detetu do 15 godina starosti, uz prisustvo roditelja.

Cena članarine zavisi od broja prijavljenih : 

***6 - 20 = 3,500,00 dinara

**21 - 50 = 3.200,00 dinara

*51 - 150 = 3.000,00 dinara

Za početak: do 23. maja 2024.godine, potrebno je da mi se jave svi koji su zainteresovani, kako bih na vreme dostavila spisak Fitpasu da nam omogućili  rekreacijju  od  01.06.2024. godine. 

Zaposleni koji se prijave, čalanarinu plaćaju po isteku meseca u kom su bili prijavljeni na spisku dostavljenom Fitpassu, od akontacije za taj mesec. 

Npr. ako ste se prijavili za juni mesec, članarina će biti odbijena od vašeg primanja 05.07.2024.godine.

Svi koji se prijave jednom, ostaće prijavljeni za svaki naredni mesec, (nije potrebno svaki mesec se prijavljivati).

U slučaju da iz bilo kog razloga u narednom mesecu nećete koristiti usluge Fitpassa, potrebno je do 23. u tekućem mesecu, da se javite kako bi vas skinuli sa spiska za naredni mesec.

Ponovna aktivacija članarine kao i prijave novih članova su do 23. u tekućem mesecu za naredni mesec.

Ako su vam potrebne još neke informacije, ako nisam sve potrebno navela, posaljite mi mejli ili me pozovite (Merima Jovanović, Centrala PURS, email: merima.jovanovic@purs.gov.rs , telefon 0116969381).

Svi smo svesni koliko je pokret  u vidu rekreacije bilo kog tipa značajan za naš organizam i nadam se da je ova ponuda dobar put da nađemo  vremena za sebe. 

Pozdrav,

FITPASS i Merima Jovanović

Ko je on-line

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova

VRH