2016 Sindikat Poreske uprave Srbije

Izveštaj o radu sindikata na nacrtima dva nova zakona o državnim službenicima i nameštenicima

23.07.2018.

Postovane koleginice i kolege, članovi sindikata,
u prilogu mozete pogledati Izveštaj o radu predstavnika Sindikata uprave Srbije u okviru Radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i Nacrta Zakona o platama državnih službenika i nameštenika. Predstavnik našeg sindikata (JOS-PURS) je bio vođa pregovaračkog tima ispred granskog sindikata. Generalno, nacrti zakona su usaglašeni i daju veća prava zaposlenima.
I pored svega sa čime ćete se upoznati čitajući detaljan izveštaj iz priloga, svima onima koji i dalje žele, hoće i mogu da kritikuju i hejtuju rad granskog i jedinstvenog sindikata PU, iako u većni slučajeva nisu ni u
članjeni u naš sindikat, poručujemo im neka sasvim slobodno, zavaljeni u svoje daktilo ili neke druge stolice i fotelje, otkriveni ili sakriveni iza tastature svog pc-ija nastave do mile volje.
A mi ćemo, sa druge strane, i u budućem periodu, još jače, brže i bolje raditi u cilju dostizanja što boljeg standarda za zaposlene i humanije uslove u kojima trebamo raditi i (do)živeti i zasluženu penziju.
Sindikalni pozdrav svim pravim, dokazanim i, pre svega, vernim članovima i članicama JOS-PURS!

 

PRILOG - Izveštaj o radu, jul 2018. godine

Ko je on-line

Ko je na mreži: 7 gostiju i nema prijavljenih članova

VRH